Činy nikdy nebyly slova,
říkat je musíš stále znova,
člověk je za ně vinný,
i když je řekl někdo jiný.
Omlouvat musíš se stále,
pokleknout jak před krále,
omluvu mu svoji musíš dát,
a doufat že nesetne ti hlavu kat.
Omlouvej se osobám blízkým,
při tobě oni budou ve zlém stát,
omluvu nedej lhářům slizkým,
trpělivost tvou oni budou sát.
a nebylo by jednodušší žít, jednat a mluvit tak, aby ses nemusel za nic omlouvat??
23.02.2013 17:20:18 | Joe Vai