Škola života tě vše naučí,
to co nikdy nikdo jiný,
chyby cos udělal tě poučí,
abys nedělal tyto činy.
Chovej se tak abys byl hrdý,
nebuď na všechny tvrdý,
i s láskou a milostí dojdeš dál,
ne není to sen co se ti zdál.
Vládne tu klid a mír,
ne zloba a nenávist,
když tu se zatočí vír,
vypukne zášť a závist.