hele kudlančímuži ty máš dar popsat i tak nevábnou věc jako čekárna u lékaře což mě fascinuje ..já byla u zubaře asi tak před měsícem a nic mě tam nenapadlo..počkej vlastně jo..a to abych už vypadla jediná poetická věc kterou jsem měla v hlavě .-D Tak asi tak ,si tvůrčí i v těch čekárnách a ženy budiž ti věčnou inspirací. :-)
27.02.2013 13:09:04 | xoxoxo
Ano, každý to máme jinak.
Ty máš hodně načteno, soudě dle slov tvého čitatele, který se rozplýval nad bohatostí tvého košatého jazyka a množstvím slovního výraziva.
Já se ještě ke tvorbě čtenářského deníku musím odhodlat a hodně toho přečísti.
Zatím jsem řekněme, učedníkem okamžiku, psavcem v okamžení.
Děkuji uctivě, slovně bohatě vybavená - ladná ženo.
Marty Kudláček
27.02.2013 14:58:51 | kudlankaW
No je tu i mnoho těch co se nerozplývají nad mou rádoby poezíí:-DD a vůbec celkově psaním, prošla jsem i dost vulgární kritikou i tou která byla celkem slušná ale o ničem jen plané žvanění a pak ta co mě posunula nakopla a něco dala ..ukázala co dělám špatně ..takže pořád jsem na začátku a učím se psát ,načteno moc nemám někomu se líbí jak píšu někomu ne a tak to má i být nejde líbit se všem a všem se trefit do jejich vkusu..inspiruje mě hlavně život jak propady tak i tím hezkým víš:-)Takže tak a díky teda za komentář k mému komentáři..a jen jedna věc,ty umíš vnímat své okoli kolem sebe a umíš se vžít do pocitů,zachycuješ okamžiky v jejich pomíjivosti a i to je dar a přínos k psaní ,k tomu nemusíš mít načteno a ani to nikde nenačteš jak vnímat zevnitř sebe svět a jeho rozpoložení v tobě, to má každý ale jen někdo o tom umí psát tak aby to vtáhlo a dávalo něco to co se zasekne..měj se a píšpišpiš :-) jo a promiň mám dnes zas svou kecací mánii..slibuji budu se už léčit :-)))
27.02.2013 15:26:21 | xoxoxo
Ano tak vnímavý jsem,to je pravda.
A také většinou kam vejdu (že tedy chodím málokde)a spustím svým naléhavým tónem i sarkasmy, lidi se válejí smíchy. fascinuje je ona tragikomičnost mých setkání a příhod.
Díky ctěná, že jsi.
27.02.2013 18:12:54 | kudlankaW
já tušil, že tam bude zas ňáká ženská...
26.02.2013 19:28:37 | Robin Marnolli