Déšť
Naďa
prší
nemám nostalgii v duši
naopak
radost mám
že vodu z deště kytkám dám
že kosí trylky vábí družky
že u nás nikde nehřmí pušky
že se lze toulat jenom tak
že jaro natisklo svůj znak
prší
to přece zlato padá
a pavučina party střádá
ve větvích je rozestláno
tak přeji světu – dobré ráno
***
nádherná
27.02.2013 13:35:58 | Romana Šamanka Ladyloba