Prožila temnotu
zažila bolest
-pořád dokola ten samý příběh
začne nudit když
konec má stejný průběh-
Cítila samotu
kolem sebe klec
-v každé skříni nějaký kostlivec-
Spirálou dolů
v rotujícím nekonečnu
_Zachraňte někdo tu ubohou slečnu_
Ale já slibila
že NIKDY SE NEVZDÁM
(stejně jako že se nevdám
ikdyž to sem nepatří)
že jsem JINÁ NEŽ OSTATNÍ
že pořád dokola hledám
kdy bude vhodná doba? Teď!
Stojím proti Tobě
jako zrcadlová zeď
možná z papíru
však nešitá na míru
Dočasná nestálá
ale čelit budu Tobě!
V jakékoli době
v situaci která nastala
Strnu ve Tvém pohledu
chytnu Tě za srdce
a ukážu Tvou nahotu
!Nejsem ničí hrou!
a hlavně už konečně
nejsem Tvou!
..strašně se mi líbí, jak se to úderně rýmuje) spoustu pro mě silných sdělení..
"v každé skříni, nějaký kostlivec"
"nejsem ničí hrou"
"jsem JINÁ NEŽ OSTATNÍ, že pořád dokola hledám"
inspirující, hezké.)
29.04.2013 00:31:49 | Loveless
Možná jsem vlastně v tu chvíli měla ten onen cynický nadhled.. těžké období popsané v několika větách, kam jsem se skutečně snažila narvat spoustu sdělení..Jsem ráda, že právě tahle se Ti líbí ;)
29.04.2013 00:33:49 | Lioness
Fascinuje mě s jakou lehkostí (ladností) dokážeš tvořit verše a má to navíc i nápad a myšlenku.
18.03.2013 15:59:41 | Draconian