Anotace: the bitch keeps bitching it all
Sáhla si pod sukni, sáhla si na dno
Stáhla si kalhotky, stáhla si úctu
rozepla podprdu, šlo to dost snadno
a s rudými rty splynula v tuctu
V noci se budila, v nocích se bála
s husinou na pažích, nesama v bytě
u oken nahatá, v nahotě stála
křičela beze slov, plakala skrytě
Ve světle měsíce, před zraky luny
vstoupila na balkón se sklenkou vína
stopila peníze, za lásku sumy
a vzlétla k nebi, ona, ďábel i víla