Souhlasím s Miriskou, myšlenka je fajn, zpracovat by to šlo i líp. .)
03.03.2013 22:54:40 | Jan Voralberg
Hledat v noci odpovědi je někdy na dvě věci a spánek nepřichází..no něco i z mého pocitu z dřívějších nocí:-) Jinak hezká báseň ..a neproklínat čas,hmm,na tom asi něco bude!
03.03.2013 12:38:13 | xoxoxo