Návštěva
Anotace: Tak zase za rok.:-) Návrh pro liter: vedle sekce Smutné zařadit i Radost
Mám velkou postel a na ní
pod hromadou peřin a obláčků
jednu modrobílou vzpomínku
Vylezla celá rozcuchaná
vůbec se nechtěla česat
ani po všech těch letech
Nalákala jsem ji na kafe - už zase, že?
Schovala jsem ji do obálky
mám dnes už všehovšudy dvě
a nadepsala -> Tak zas za rok. Krásné. Dík.
Přečteno 474x
Tipy 9
Poslední tipující: Judita, Já Esther Ruth, enigman, Favi, Robin Marnolli, Miriska, Joe Vai
Komentáře (3)
Komentujících (3)