Červánky
Naďa
jsou červánky
polibkem slunce, větru, země?
úvaha ta ve mně
napovídá
že pro oči je spása
když ohromí je krása
a
duše moje zpívá
přestože pusa
zívá
a chce se mi tak spát
naznač mi, spánku,
nebo
není třeba více znát
a je to tak prosté
a po sté
máme zažívat
že život je třeba brát
jak právě plyne
a cítit okouzlení
jež nepomine
když má člověk
svět a lidi rád
***
Taky se mi líbí..
03.03.2013 18:12:53 | My2Mind