Anotace: ..nejsem na ni hrda..
Rozpustím si vlasy
a předstírám,
že nic mi není dobré.
Vzdychajíc,
jen ze zvyku
a z povinnosti k tobě.
Lakomá na vlastní prožitek.
Na cestě od nás
položím svou hlavu na žlutou kolej.
Čekajíc,
jak tentokrát nic nezbyde.
A pak
/asi po tisící/
začnu psát svou vlastní historii.
dobrý-*
07.04.2013 14:27:39 | Hagrid
jen piš dál..
08.03.2013 17:04:23 | Dane
víš proč jsem ti dala st? protože jsi mi připomněla to jak jsem se dnes cítila, tak nějak podobně :D
03.03.2013 23:03:35 | whiolet