Anotace: Loni to začínalo stejně. Asi jako každý rok... ;-)
Sbírka: TICHÁ POŠTA
VÍTÁNÍ JARA
zima ještě skřípe mezi zuby
zatímco v konečcích prstů raší lehký neklid
ještě ne dotyk
ne
ještě stále ne
hebkost jara se zatím neprodrala k pórům
ještě ne dotyk
ne
ještě zcela ne
jen si tak lehce přivonět
k tvému probouzejícímu se tělu
bože
jen si tak zlehka přivonět
a nezbláznit se z toho
docela…
Praha, 6.3.2012