Zemřeme v práci
Anotace: Podivná ranní změť slov.
Obklopeni konzumem,
nevíme, jak žít.
Srdce bojuje s rozumem,
nemá chvíli klid.
Jako by na život
byl jeden návod,
jako by stačilo
vyhrát ten závod.
Čas plyne zběsile,
smysl se ztrácí
věci jsou v přesile
zemřeme v práci.
Komentáře (0)