NIČEHO NELITUJI (variace na téma)
co jsem to jsem – často i rád
čím byl jsem – už jsem byl
co stát se má se stane - možná snad
cíl nemít – i to může být cíl
vždy mezi lidmi – a přitom stále sám
milován milující – srdce už na maděru
viděn i slyšen – nikým však nepoznán
co bude zítra - už možná nevyberu
ani pak se však z toho - neposeru
V Praze 19.2.2013