Anotace: Třeba projevíš někdy vzpouru osudu, u toho já už ale nebudu. -- Vím, že to není pravda. No tohle jsou prostě pocity.
na podzim do listí
potopím zoufalství
na váhách vyvážím čas uncí zlata
my nejsme jediní,
jediní nečistí
my nejsme jediní pod mečem kata
chytni se za ruku,
nehledej překážky
motýly soumrační do dlaní schovám
nedám ti záruku,
já nejsem mercedes
na skále k jištění nestačí slova?
...
06.03.2013 16:11:59 | Tanecnice
Žiju běh na 100 m přes překážky
a Ty přidáváš další metry pásky
Vezměme své duše na procházky
ať samy odpoví si na otázky.
Osm dní a jedno rozhodnutí
k rozštěpu mysli ve dvě nutí
Nicméně není bez vyhnutí
odletět, prásknout do perutí.
06.03.2013 17:23:14 | czbero