Stát jen a jen na té své straně, protože tohle je náš život, neměli bychom se potřebovat, měli bychom se naučit především milovat...a najít pokoj u sebe, poté jej smíme dávat plnými hrstmi dále...
Básen je velmi, velmi dobrá, když člověk čte, pomalu mezi řádky, které jsou klíčem k poezii, dotkne se básníkovy duše :)
krásné sny
30.03.2013 23:10:49 | Sunny
Takhle si představuji důstojný pohled na ukončení vztahu, bez velkých gest, zlomených srdcí a vyjadřované hořkosti (a ona i tady byla, to si pište).
09.03.2013 10:11:19 | aravara