Bylo MDŽ
Anotace: Žena, na níž závisí svět, sama je jak rozvitý květ! (Verš rozevlátý)
MDŽ
Někdo slaví
jiný zas
že bývalo
dnes už
ani neví
K ženě květy
to každý ví
stále patří
i když se
nic neslaví
S ruměncem
po celé lící
převzala
rudou kytici
Kytice stále
ještě žije
U srdce hřeje
Voní zdobí
Jak dlouho
To zatím
nikdo neví
Hlavní že je
Komentáře (0)