Anotace: Jedno žádoucí, druhé ne... -- Pokus o volný verš. Uspěla jsem? Posuďte sami.
Když mi v jeden den dva vyznají lásku
a oba mám v srdci na památku...
První...
Sociopat.
Ajťák.
Poctivej.
Fajn.
Ale kamarád.
Věděl, že s tim nejde nic udělat.
„Už od doby, kdy jsem tě potkal.“
No to řek brzo.
Mohlo bejt všecko jinak.
Tupec.
Sobec.
Moje první pusa patřila jemu.
To s nim jsem se líbala
...poprvý.
Oba přiopilý
a neznali jsme se.
Dva tak podobný lidi,
v jednom pajzlu.
Největší náhoda vesmíru...
Myslela jsem si, že to nebylo vážný.
A on teď tohle.
Po roce.
Ať táhne.
Je pozdě...
A pak ten druhej...
Ten muj.
"Ten pravej“
Svalnatej.
Dokonalej.
Víc než kamarád.
A vím, že s tím nejde nic udělat.