Zrazená
Anotace: napsána 1.3.2013
Náš život je také o tom
poznat když se v někom zmýlíme
a že nám klidně bodne kudlu do zad
zatímco zády stojíme.
Dřív měli jsme v někoho víru
zbyl z ní jen popel z myšlenek
a je na nás zda máme sílu
být dále pevní aspoň navenek.
Když bolí tě zrada ale musíš se smát
pak teprve poznáš za kolik stál
ten, jenž si říkal kamarád
a přitom se tiše za zády smál.
Život je o tom otřít slzy a zase jít
i když v srdci lítost nepřestává
ale ono to prostě musí tak být
osud ví dobře, jaké karty dává.
Přečteno 355x
Tipy 7
Poslední tipující: Miriska, Akrij8, Elisa K., Joe Vai
Komentáře (1)
Komentujících (1)