Karlu Krylovi
Anotace: Přesně před devatenácti lety měl Kryl pohřeb, člověku se vybaví spousta věcí.
Umíráš vestoje
vskutku i obrazně
k davu jsi nepřirost
zmatená krajina
marně se nezheblo
budou tě citovat
pokrytci
pod hranou orloje
svědkem tvé nekázně
dál proudí opilost
zem přišla o syna
a lidé o stéblo
láli ti do hovad
v očistci
Přečteno 269x
Tipy 12
Poslední tipující: Radhuza, Fiši, Disagree, Teop, Písnička..., Bakchus, Miriska, Joe Vai
Komentáře (2)
Komentujících (2)