Mirek Dušín dneška
pivní břich a pleška
sedí Rychlé šípy
u Slovanské lípy
nikdo na ně nedbá
asi dávná kletba…
Pracka trhu řádí
zatím v stromořadí
Rychlé šípy blednou
před klubovní bednou:
Štětináč a Bidlo
dají lidu jídlo
k tomu levné plasty
obnažené Vlasty
snad jen bolševici
remcaj po levici
jinak všechno tyje
kašle na hostie
na Hochy i Šípy
jen když teče z pípy
Ač nejsem starší generace, na Foglarovkách, potažmo na Rychlých Šípech jsem vyrostl a jsem na to hrdej.
Doufám, že jednou budu moct vychovávat svý děti s Foglarovkama. :)
Aspoň teda do doby, než přijdou na to, jak to chodí doopravdy.
12.03.2013 17:42:35 | Jan Voralberg