ABÚZUS
Výkvět českých bohů
výkvět paprsků
výkvět českého národa
denně se probouzející na tv nova
nedokáže přežívat v maligním nekonečnu
a je velice těžké tvořit
když tě ovládá
dogmatilův stav pohlcující tvoji duši
tvoji kreativitu
zbylo jen pití a pití a pití
a nekonečno cigár
vykouřit za večer krabku a mít to za pár
stalo se to
zaběhlou a sběhlou rutinou tak jako
vnitřní strana maratónu
během
celonočních běhen
ach JAK MI CHYBÍ, jak mi chybí
onen ZOLPIDEM!
byla to láska, povídám čistá láska
být s ním bylo jako
míti ženu
tu nejlepší a nejčistší holku kterou bys
strašně miloval
bylo to jako mít dívku
s porcelánovou duší
ale to blití to neustálé blití
bylo nudné a ohrané a k nepřežití
ovšem žití jako zdravý člověk mělo cosi do sebe..
vážně stojí za to nefetovat a
chovat se jak zmrd a krást mergle?
otevřít VEŠKERÉ negativní stránky
a užírat se denně?
Chodit spát za úsvitu a vstávat večer?
vykládat veškeré úsilí na potlačení touhy,
vykládat veškeré úsilí na potlačení bažení??
přesunout tvé veškeré snažení
jen na to abys
ABSTINOVAL ?
Přečteno 496x
Tipy 4
Poslední tipující: chci_uverit, Miriska, Joe Vai
Komentáře (2)
Komentujících (2)