Ztracená
Anotace: Chci být sama sebou... jen vědět, kdo jsem a co chci :-)
Stále se cítím ztracená -
hledám, jak žít, co chtít
a nejen, že bych měla...
Naučit se své JÁ znát,
- vědět,
ne stále dokola se ptát.
Co je správné, jak co dělat,
jak se cítit a co chtít..?
Nejen, co se týká těla..
A když už vím, tak jak to říct?
Komentáře (0)