Pírka
prý jenom ptáci létají
pouze oni mají ten dar
já však létám
už roků pár
dívám se po kraji
slzy mi padají
pírka bělostná
v blátě se válejí
pírka se snášejí
nikdo je nezdvihá
v sněhové závěji
uvíznou ztracená
pírka jsou zmáčená
slza se kutálí
bez křídel Andělé
světem se toulají
*******