Prázdný pokoj s klavírem
Anotace: Kolikrát jsem snil o prázdném pokoji s klavírem...
Kolikrát jsem snil
o prázdném pokoji s klavírem
a myšlenkami tak silnými
že bych z nich stvořil melodii.
Kolikrát jsem se dočkal svých snů
o prázdném pokoji s klavírem
ale ty myšlenky byly jen
jemný vánek nad klavírem.
Kolikrát jsem snil
o velkých sálech s klavírem,
kde bych hrál své melodie
co jsem složil ve spaní.
Kolikrát jsem snil
o prázdném pokoji s klavírem
kde bych měnil pocity
za tóny a akordy.
Kolikrát jsem snil
o prázdném pokoji s klavírem
a dočkal jsem se pouze
myšlenek na ten pokoj.
Přečteno 422x
Tipy 4
Poslední tipující: Joe Vai, Bunney, Miriska
Komentáře (0)