Hádanka
Vstal jsem,
stojím
na prahu rána
s úmyslem,
snahou,
nikoho kol řeky
nepotkat.
Jakmile
třískl jsem
dveřmi od domu,
jala mě
v podpaždí
nevlídná společnice.
Takto
bez ptaní,
jímá mne
týdny,
celé měsíce,
přestože se jí vyhýbám,
též závojům jejím
ze závějí,
i jejímu království
v otevřené krajině.
Je krutá
třeskutá,
všude
a vždy mě
dostihne.
Tušíte dámy
o jakou společnici
jde?
Přečteno 395x
Tipy 9
Poslední tipující: střelkyně1, Elisa K., Psavec, Kirsten, Miriska
Komentáře (2)
Komentujících (2)