Odpuštění
odpouštím temnu v nás
odpouštím
jak měříme si čas
odpouštím smrt
i hodokvas
odpouštím
zas a zas
odpouštím skryté zlobě
odpouštím všem
i těm v hrobě
odpouštím
odpouštím tobě
odpouštím
odpouštím sobě
odpouštím bolesti na prsou
odpouštím
jen neklesnout
odpouštím cestou za duhou
odpouštím
odpouštím na druhou
*******