Rozmanitá temnota
Rozlomila jsem dno na tisíc kusů
a v nádechu jsem cítila tvou lež
Ve víře značného ukvapení
se mi rozšířil obzor,
a drolil se do kousků beznaděje
O lepším světě, lidech, snažím se snít
Líp životu bylo v rovinách vesmírných osudů
A uniklou cestu zpět zazdil strach..
Snad jen vpřed mohu se dát,
zmatky zamotat do lavin snů
..slzy už nestačí, ani tentokrát
Usínáš..
..až na dně mých sil
Přečteno 484x
Tipy 11
Poslední tipující: shakespeares, jvacl, Romana Šamanka Ladyloba, Miriska, Joe Vai
Komentáře (6)
Komentujících (6)