Zatracená..
Anotace: Sex pro budoucnost,peníze pro radost, přátelé pro zlost a z pekla není návratu...ještě že my dva jsme unikli...(námětem se mi stala jedna osudná známá...aneb expřítelkyně umí být pořádný svině...)
Ráda by do nebe,furt neví kudy,
úsměv i pro Tebe nabízí z nudy.
Utřela bradu a znovu zas poklekla,
pro lepší budoucnost na cestě do pekla.
Od lásky utekla,
z toho se nestřílí,
co ji nezabije
z toho zešílí.
Tisíce možností potkala po nocích,
nyní však po letech není jí pomoci.
Utekla od přátel,zvolila drama...
zdali pak z pekla si pomůže sama...?
Přečteno 484x
Tipy 7
Poslední tipující: j.f.k., Elisa K., Robin Marnolli, Bakchus
Komentáře (4)
Komentujících (3)