MINIATURY 19
Anotace: Básnička i říkánky, z pomyslné čítanky. Dnes tiká i erotika
ZÁHADA
Abyste také věděli
co se dělo v neděli
Nevím jakým dějem
spal se skalpelem
„Lebo pravdu celú
ležál na skalpélu“
HAŠE a KAŠE
to je naše
Milují v Aši
kaší s haší
jak ji jedí
doma naši
i Valaši?
ABY REČ NESTÁLA
Hneď okolo fary
šel chlap starý
Mal akési fúsy
zpjeval si jakúsi
Tož enem jakú
Nevjem - tú takú
(To není začátek románu,
ale básnička. Dokonce celá.)
Jsem NEZAMĚSTNANÝ z Buštěhradu
vzhlížím do oken vašeho hradu
Nevíte a nemáte ani zdání
co je to nemít zaměstnání
Zatím nekradu ale honí se mi to myslí
když žvýkám poslední už prošlé Müsli
MUŽ nejvíce
v kuchyni
a zástěře
SEXY je
MILOSTNÉ VZTAHY
máme jako hračku
Možná autíčka
Co za překážku
mají i zatáčku
Když tak rád spíš
pak se nedivíš
Noc je dlouhá
ozývá se TOUHA
Nechci
nic víc
ani míň
snad smím
jen hladit
tvůj klín
Komentáře (0)