Když jsme byli
malí,
Navždy jsme si
přísahali.
Že se nikdy neopustíme.
Do stromů
ryli kraviny,
Který teď
vzpomínkou jediný.
Na to co bylo.
Co nám teď zbylo.
Teď šlapem svět
na vlastní pěst,
A betonujem vjezd
do mysli.
Která zapomíná navždycky,
Už nikdy
už se nepotkáme.
Zbohem si
jednou pro vždy dáme.
I ty stromy
jednou spadnou,
A já se svou
hlavou chladnou.
Můžu v klidu říct,
Že už nevím nic.
Z dětství mího - překrásnýho.