Co dál?
Anotace: živote, živote...
Večerem stále mladým
Provází mě prázdnota a stín,
Jehož stíny každým
Umocněním vyvolávají splín.
Co dál, nač? Boj a samota
Unavuje po dlouhý čas.
Síly žádné, smích v křeči,
Kdo stín v duši vyléčí?
Futura bývá označována světle,
Zajímavý to div,
Až někdo tento recept prodá levně,
Čekám, zatím mě sžírá hnis.
Komentáře (0)