Rozmarná prázdnota
Anotace: Psaná ve stavu, kdy mi to dohromady nedávalo smysl,jsou to nahrubo poskládané myšlenky..
Rozmarná prázdnota tíží mě
jako kámen
ač není, cítit bych neměla,
srdce mi láme
není s čím bojovat,
protože nic není
a já zmítám se mezi
spánkem či bděním
Přečteno 451x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
Komentáře (0)