Smrtelně nemocná duše
Anotace: Večerní "výblitek"...
přes všechny mý pocity
ti dneska nezavolám
abys mě přišel utěšit
do bezedný jámy
mýho života
nechci lítost
tváří v tvář
a smích
za rohem
přes všechny slova
co mě napadaj
budu mlčet
a pomalu se ztrácet
ve vakuu
všednosti
bez kyslíku
bez myšlenek
bezbolestně
věčný spánek léčí
všechny smrtelně nemocný duše
Přečteno 516x
Tipy 11
Poslední tipující: Sýkorka07, Favi, Amonasr, maliska, Bakchus, Melfëa, Morgenstern, Descardea
Komentáře (5)
Komentujících (5)