Anotace: trochu to bolí
sypu si do ran čerstvých
mořskou sůl
a slyším píseň dálných břehů
písečných pláží netknutých
dvou párů stop
těch dveří do příběhů
o lásce
a zatím lany
co pálí na zápěstí
jsem pevně poután nesu křiž
na vrchol hory
souzeno mi bude
ke hvězdám navždy přivinout se blíž
a s nimi zářit
teď už se nebojím
rád čechrám vlasy volným pádem
vznáším se v mracích vodních par
dostal jsem život
nejkrásnější z možných
vzácný dar