Jaro dle kalendáře
Anotace: Shodná s titulkem
Kalendář oznámil jaro.
I když jej hledám sebevíc,
zima vládne holí starou,
nezmohl nic - žár létavic.
K nebi toužebně vzhlížím,
čekám zázrak neb znamení,
chci věřit, že se již blíží,
že žal v radost promění.
Přečteno 397x
Tipy 5
Poslední tipující: knihomolka, střelkyně1, Avola, Kett, Elisa K.
Komentáře (0)