Anotace: O mě..
Hmm pěkné, pěkné, věř v sebe to jediné ti na konci zbývá. :) ale jinak pěkné a hezké ;)
31.03.2013 20:37:37 | Morgenstern
určitě nejsi moc jiná, no a co ...Mozart přece složil nádhernou hudbu, že je starší? no a?...no ale zažila sis...já mám třeba modlitbu rád...pomáhá mi.
RM.
31.03.2013 17:40:58 | Robin Marnolli
Miluji Mozarta a bůh? .. Věřím v něco co ovšem nedokáži pojmenovat. Jeden čas to byl pro mě Bůh a teď? je to prostě jen něco co mám v sobě..
31.03.2013 18:03:48 | KaterinaKoudelova
Tak pro mě je to osoba s krásnýma vlastnostma, který mohu důvěřovat a těšit se z jeho přátelství.
31.03.2013 18:07:43 | Robin Marnolli