Už vyrostla
Anotace: Řekněme, že když člověk stárne -ačkoli mě ještě pár měsíců bude pouhých 19- , jeho zkušenosti ho chtě-nechtě formují. A člověk je, většinou, stále moudřejší a schopnost čelit světu se stává silnější.
Sbírka:
Složené z papíru
Vyrostla - už nevnímá,
co ji zevnitř užírá.
Jen jestli ji to dojímá,
někdy se na chvíli zajímá.
Vyrostla - už nebrečí,
ví, že slzy nic neléčí
a ani že duši to nesvěčí,
tak si ji zbytečně neničí.
Vyrostla - už nezoufá.
Totiž už si netroufá
doufat a proto nedoufá.
Vyrostla - už neřeší.
Nad ničím hlavu nevěší,
pokud to není přednější,
než věci, které jsou krásnější.
Vyrostla - už neodmítá,
co v životě se naskytá,
stejně jako den, když svítá
všechno odhodlaně vítá.
Přečteno 476x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
Komentáře (1)
Komentujících (1)