V pátečních nočních hodinách,
zabíjíme všechny náznaky lásky.
A dneska klapu podpatky,
ten zvuk je synonymem zoufalství.
A výstřih, ten křičí, že si vás ochočí.
znám svá práva.
znám svou cenu.
Ne, nepůjdu k tobě domů.
Protože jsi zadanej.
V dnešním světě neznamená nic, či co?
A další si vzpoměl,
v podnapilým stavu touží,
po ryze duševním kontaktu.
Pro mě je sex bez lásky, jako neosobní masturbace.
A je mi šumafuk, že jsi to nepochopil.
Chytrý holky, dycky na konci brečí.
Tohle nestačí, prostě to nestačí.
Kdo by měl zájem, mě vysvobodit.
Budu na baru.
Nechám se pozvat na Jamesona,
budu si někomu vylejvat srdíčko,
bude mě poslouchat, výměnou za dlouhej pohled do mýho výstřihu.
Tak mě pod obraz zpitou odnes, někam daleko...
Já na výstřihy moc nejsem, ale klidně tě vysvobodim jako princeznu ze zámku :D
05.04.2013 22:51:36 | Hagrid
Coz o to, ja bych klidne vysvobodil, ale doma by to asi neproslo.. :D
05.04.2013 19:18:18 | Jan Voralberg
jé, tak to děkuju..)..a chápu, většinou k ránu převracím kytky, věšáky, jsem velice hlučná a vůbec:D
05.04.2013 22:08:53 | Loveless