Starý sukničkář
Anotace: Nedají si pokoj.
Mladé maso Karla láká,
občas zajde na trojáka,
neboť zdatní čiperové,
mají rádi věci nové.
Doma je to okoukaný,
i ten objekt milovaný,
ženu mění podle věku,
nedočká se žádná vděku.
Milenku má někdy radši,
nad dcerušku když je mladší,
to si potom honí tričko,
další kapák, hned sestřičko.
Přečteno 415x
Tipy 7
Poslední tipující: Martinecka23, Lioness, střelkyně1, zamotán v nedospělosti, Doradan
Komentáře (1)
Komentujících (1)