Pitomost.
**********
Když já jsem byla mladá
život jsem měla jistě moc ráda,
někdy mi však vadí i malá pitomost
a tak si řeknu,to neřeš,
stačilo,dost.
Roky si člověk zastavit nemůže
kvete,pak odkvétá jak každá růže,
někdy však potrápí
myšlenky smutné.
Potom si řeknu to stačilo.
Není to nutné.
A pak mi vnoučata rozjasní líčko
když řeknou,máme tě rádi,babičko.
To se hned všechno rozzáří
vnuka a vnučku pohladím po tváři.
Teď už mi nevadí že nejsem mladá
a život?
Ten mám opět ráda.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
°°°°°°°°°°°°°°°°°°
hmmm, znám tvoje díla již delší dobu Květuš a vím , že to tvý sdělení dokážeš líp, dnes jen tip
06.04.2013 18:47:31 | whiolet
Květko.. nikdy sem nikomu nic nezáviděl..
rozhodně nic materiálního..
ale Tobě prostě závidim..
závidim ti tu prostou krásu, kterou vidíš v nejobyčejnějších věcech kolem sebe..
závidim ti tu víru v život která na mě dýchne z každé Tvojí básně..
děkuju že jsi...
06.04.2013 18:12:14 | Joe Vai