Anotace: Netrpíte také mylným přesvědčením, že vaše názory jsou všeobecně platné?
Ještě než sám jsem byl děda
snil jsem potkat dědavševěda
Běda běda – ještě třikrát běda
Opustila mne ta myšlenka šedá
když jsem potkal několik ani ne dědů
již ale však ze všech vše nejlépe vědů