nepiš prosím do anotace začátek básně, nevypadá to hezky. To už raději 3 tečky.
...pokud se dívka chová jako pejsek, pak je na nejlepší cestě k tomu, že si ji kluk vycvičí a až ho nebude bavit, pustí ji do přírody...
09.04.2013 09:16:47 | Robin Marnolli
Děkuji za upozornění na chybu, opravím. :) A ano, vím. To, že jsem si vypsala myšlenky, neznamená, že v každé své básničce a dílku jsem hlavní postavou.. :)
09.04.2013 09:19:50 | MarťaB