odpadkový KOŠ
Anotace: život je občas jiný než jaký bychom si přáli, nebo než jaký máme
Odpadkový koš na rohu ulice,
stojí tu sám a sám.
Z venku špinavý je velice,
zrovinka teď, hrabe se v něm starý pán.
Ručky až po lokte v košíku vězí,
vyndává vratnou láhev.
Teplotu knedlíků v sáčku měří,
chtělo by to na ohřátí pánev.
Šaty špinavé má,
v kapse jen ubohý halíř.
I odpadky živit se dá,
tvrdí kdys významný malíř.
Komentáře (1)
Komentujících (1)