Jeníček s Mařenkou
seděli nad sklenkou
v chaloupce z perníku.
Věřili pohádce,
že kde se perník vaří,
tam se dobře daří.
Kvalitní zboží chtěli,
ale naletěli
babizně šeredné...
Když si ho píchli do žíly,
svorně se přitom poblili...
A tak bez slitování
tuto starou paní
šoupli do pece...
hahahahaááá :-) :-):-)) úměvné :-)
06.01.2017 18:41:28 | Tvořilka Lenka