Anotace: a nikdy nebude
opráším jazykem
vzpomínky mrazivé
a v ruce zbyde kousek dřeva
u nohy papír
medvěd na něm
ten pocit dávný už se vlévá
do nitra do těla
jak láva mrazivá
vodopád ledovců
uprostřed pouště
taje a po prstech stéká až k zápěstí
nejhezčí bolest je
když do něj koušeš
zuby ti zamrznou
jak řeka bez proudu
v mozku zní vysoko
frekvenční zvuk
jeden je málo čtyři tak akorát
osm pak před školou
když jsem byl kluk