Anotace: ...
narodil ses
v betonovým světě
prosáklým řekou
barevnejch emocí
jen stále toužíš
uchopit lásku
jako jedinou esenci života
co zbyla
na týhle planetě
jsi voják
ve válce nikoho
a stále ve střehu
nezjistit jednoho dne
že máš prostřelený srdce
zatímco tvoje láska
dezertovala
do jiný náruče
tak vybírej pečlivě...
/pro koho tvý brány
nebudou zabetonovány/
život mezi čtyřmi zdmi. tak hrůzná dovede být přítomnost.
24.04.2013 18:19:38 | tvoje líčko. ale můj ďolíček
vybírej pečlivě.... hmm, to se mi líbí
14.04.2013 19:48:26 | Trdlo
Moc se mi líbí jak píšeš..vždycky je to zajímavé, pěkné a zároveň to má i co říct, ikdyž je to tak pěkně obrazné 8)
11.04.2013 20:23:09 | Lioness