Anotace: Někdy slova vaznou na jazyku, a pravý okamžik promění se v mžiku, v minulost jež nelze...
Někdy slova váznou na jazyku
a pravý okamžik promění se v mžiku,
v minulost jež nelze nikdy vrátit,
získat si mohl, nebo taky ztratit,
vždyť litovat dá se přeci lehce,
tu nikdo nenosíme roucho světce.
Tu vteřinu,
co držíš právě v dlani,
jak naložíš s ní,
může lásku dát i zranit,
jen daruj ji,
vím nejde to vždy lehce,
každý by lásku bral
a dávat už ji nechce...