Odhalen
Anotace: Nepodceňovat manželky.
S milenkou se Péťa baví,
on je v lůžku vždycky hravý,
netuší, že žena milá,
jeho zradu odhalila.
Do hotelu, to je smůla,
vlétla potom jako můra,
Péťa mlčí jako pěna,
od rány je jeho žena.
Nadechla se a pak ječí,
nehty svůj vztek hned si léčí,
když mu krásku pocuchala,
na vědomost muži dala.
Upletl jsi bičík sobě,
zradu já oplatím tobě,
nechoď potom za mnou s pláčem,
že jsi známým paroháčem.
Přečteno 410x
Tipy 3
Poslední tipující: Isquieasuus, Martinecka23, Jiná
Komentáře (1)
Komentujících (1)