Život je jeden,
komor je šest,
revolver připraven,
začíná test...
Bubínek s nábojem rychle se točí
po stisku spouště ti vylítnou oči
i s kusem mozku...
A možná taky ne,
když budeš mít kapičku štěstí...
Jedna ku šesti, o tom to je
zde nejde o štěstí.
Hraješ-li moc dlouho,
a to je kurva k zlosti
vždycky tě nakonec dostane
zákon pravděpodobnosti...