Slané krůpěje rosy
Anotace: Pláč ve mě probudil emoce a emoce se promítli na papír - a hle kousek mě tu stojí a přijímá všechny rány kritiky
Oči pálí,
srdce bolí,
slzy tečou,
slova stojí.
Sedím nehnutě v bolesti,
žít můj život to teprv je neštěstí.
A hlava kácí se ze strany na stranu,
na věky věků v bolesti zůstanu.
Snad chci již zemřít a v klidu být tiše,
ženou jsem já co báseň píše.
Mé srdce bojí se,
mé srdce puká,
sedět tu s bolestí,
to jsou tedy muka.
Každý kdo vidí mě - zavírá oči,
i díky němu můj život skončí…
Přečteno 666x
Tipy 4
Poslední tipující: vodnař, Oťas, Robin Marnolli
Komentáře (2)
Komentujících (2)